top of page
Keresés
  • Szerző képeMészáros Máté

Finom extravagancia Budapest belvárosában - Barbi és Dávid jegyes fotózása

Frissítve: 2023. aug. 2.

A jegyes fotózás az a műfaj amit minden pár szeretne, de legtöbbjük nem tud róla. Egy kötetlen délután a pároddal egy számotokra kedves helyen – amit „véletlenül” egy profi fotós meg is örökít. Egyben jó randiürügy is, hogy az esküvő szervezésének boldog viharában pár órára kicsit kikapcsolódjatok. Mivel az ilyen páros fotózás jó eséllyel egy esküvőnél kevésbé szervezett napon kap helyet, ezért sokkal kötetlenebb, és szabadabb is mint a kreatív fotózás a nagy napon. De ami talán a legmeggyőzőbb érv egy jegyes fotózás mellett, hogy itt tudjátok igazán megismerni egymást a fotósotokkal.


Állandó tanácsom a jegyes fotózásra készülő pároknak, hogy legyenek önmaguk, legyen annyira otthonos a környezet amennyire csak lehet. Barbi és Dávid nagyon jól teljesítette ezt a pontot. Először is Barbi ruhatervező (ruhakölteményeit itt találjátok: https://www.instagram.com/barbisboudoir/ ), és a saját maga által megálmodott ruhacsodában érkezett a fotózásra. Azért is álom, hiszen ez volt az a ruha, amiben megkérték a kezét a versailles-i kastélyban (ahova a jelmezt tiltó szabályok miatt alig engedték be őket, ezzel majdnem szívrohamot okozva Dávidnak aki hónapokon át tervezte előtte a leánykérés menetét). Dávid egyébként nagy gasztro és kávéfanatikus, így nem volt nehéz meggyőzni, hogy egy-egy csésze koffein mellett kezdjük a találkozót.


Barbi és Dávid elegánsan extravagáns stílusának nagyon jó hátteret adtak Budapest belvárosának szűk utcái, különösképpen a Szimpla kert ami tovább színezte az egyébként is színes egyéniségüket. Hogy a klasszikus oldalt is erősítsük a jegyes fotózást a Vajdahunyad vár árnyékában zártuk egy csokor mosollyal, és esküvőt-váró izgatottsággal a szemükben. De minderről hál istennek videó is készült:


17 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page