top of page
Keresés
  • Szerző képeMészáros Máté

Tavaszi esküvő kis francia fűszerrel - Barbi és Dávid esküvője

Kis túlzással kijelenthetjük, hogy a menyasszonyi ruha gyakran a vőlegényt is megelőzi ha az időrendi sorrendet tekintjük. Barbi és Dávid esetében is hasonló a helyzet, hiszen az antik Dior harisnyára (ami a „valami régi” címet képviselte a menyasszony szettjében) Barbi még jóval Dáviddal való megismerkedésük előtt rábukkant egy régiségkereskedésben, és akkor elhatározta, hogy ha valaki egyszer elköteleződik mellette, akkor ebben a harisnyában lépked majd a vele az oltár elé. A ruha képe is már ott bizsereghetett ekkor Barbi fantáziájában, hiszen azt is maga tervezte, de ne rohanjunk ennyire előre.


Az esküvőre áprilisban került sor az Éden Lounge étteremben Veresegyházán. Álomszerűbb helyszínt keresve sem találhatott volna a pár, hisz amellett, hogy egy meseszép tavacska öleli körbe, a tánctér legnagyobb különlegessége a középen álló fa, gyönyörű fehér szirmokkal díszített lombkoronával! A dekor annál színesebb volt, meglepően jól nézett ki a már jegyes fotózásukon is feltűnő kék díszítés a sötét rózsaszín virágokkal és arany díszekkel. Stílusosan, ízlésesen nem túlzó, hisz a gyönyörű helyszínt kár is eltakarni.


Izgatottan és jókedvűen telt a készülődés, a menyasszony és a koszorúslányok sminkjét Sződy-Zétényi Vica (https://zetenyimakeup.hu) készítette francia sanzonok dallamára, pezsgőzés közepette, majd a koszorúslányok is rásegítették Barbira a saját maga által tervezett álomruháját.

Mindeközben Dávid is izgatottan magára öltötte öltönyét, és várta, hogy megpillanthassa Barbit, immár mint menyasszonyt.


Az érzékeny first-look után már felgyorsultak az események, de Molnár Benett ( https://www.instagram.com/molnarbenett/?hl=hu ) ceremóniamester kezéből nem csúszott ki a gyeplő, végig nagyon jól koordinálta a vendégsereget, így még az sem szontyolította el a jelen levőket, hogy a rossz idő miatt a ceremóniát sajnos bent kellett megtartani. Az igenek így is különlegesen csengtek.

A ceremónia után már kiözönlöttünk a tópartra, gratulációhegyek, csókáradatok, sziromzuhatagok fogadták a párt és elrepült a gyönyörű menyasszonyi csokor is.

A csoportképek után negyed órára megszöktettem az ifjú párt a páros fotózás erejéig, csak, hogy kettesben is megéljék az egybekelésüket. A násznép zsongásától távolabb, csak a tó csendjébe burkolózva zsizsegtek a parton, boldog izgatottsággal realizálva, hogy immár férjnek és feleségnek hívhatják egymást. Öröm volt pixelbe zárni ezeket a pillanatokat.


A pár perc csend után fejest ugrottunk a lagziba. A vacsora után Barbi és Dávid első tánca nyitotta a bulit, amit csak a Torta Palota ( https://tortapalota.hu/ ) mesterműve, és egy nevetéssel teli Mr. és Mrs játék tört meg. Az éjszakát megható gyertyafény keringővel koronázta a pár, amely során Barbit édesapja adta át újdonsült férjének, majd csillagszóró alagúton távoztak a helyszínről, hogy aztán menyecskeként visszatérve minden vendéggel újra körbetáncolhassa a táncteret.


De ha igazán kíváncsiak vagytok, hogy mindezt hogyan éltem meg akkor klikk a videóra:


16 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page